Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Ne Demek? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) ne demek? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kelimesi nasıl yazılır? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Ne Demek?

Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Ne Demek? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Yapılan Bir Kötülüğün Acısını Kötülük Yaparak Çıkarmak, İntikam Almak

Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak)

Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) ne demek? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kelimesi nasıl yazılır? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kökeni nedir? Öç (Veya Öcünü) Almak (Veya Çıkarmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır